15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Inventec πήρε τις πρώτες παραγγελίες για το έξυπνο ηχείο της Apple

    Apple-Siri-device-mockup-iFunnyVlogger

    Μετά τις υποθέσεις για το ότι η Apple έχει καταλήξει στο σχέδιο της νέας της συσκευής που θα είναι ένα Siri/AirPlay έξυπνο ηχείο η Daily News αναφέρει σήμερα πως ο κατασκευαστής των AirPods Inventec έχει τις πρώτες παραγγελίες από την Apple για την κατασκευή του.

    Σύμφωνα με τον πάντα αξιόπιστο αναλυτή Ming-Chi Kuo η νέα αυτή συσκευή θα είναι η πρώτη έξυπνη για το σπίτι όπου και το βασικό της χαρακτηριστικό θα είναι η Siri αλλά και η επεξεργαστική της ισχύ για το είδος της.

    Αναμένεται να συναγωνιστεί το Amazon Echo με την διαφορά ότι θα έχει έναν πιο premium χαρακτήρα και φυσικά τιμή – λογικά άνω των $179 που έχει το Amazon Echo.

    Η Inventec είναι η μόνη εταιρεία που συναρμολογεί τα AirPod της Apple την ίδια στιγμή που ο γνωστός συνεργάτης της Apple στο κομμάτι των iPhones Foxconn συναρμολογεί αποκλειστικά τις Amazon Echo συσκευές.

    Ο Kuo αναφέρει πως η Apple μπορεί να ανακοινώσει αυτή την συσκευή στο WWDC 2017 τον άλλο μήνα.

    Τέλος οι φήμες θέλουν την συσκευή να δανείζεται την σχεδιαστική γραμμή των Mac Pro ενώ θα έχει ενσωματωμένη και τεχνολογία της Beats στο κομμάτι του ήχου.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles