22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η iCloud.com beta εισάγει την δυνατότητα upload φωτογραφιών από τον browser

    Screen-Shot-2014-11-06-at-8.34.35-PM-640x351

    Σήμερα η Apple εισήγαγε χωρίς ανακοινώσεις ένα νέο χαρακτηριστικό στην beta έκδοση του iCloud.com. Φωτογραφίες πλέον μπορούν να γίνουν upload απ ευθείας από τον browser του χρήστη στο iCloud Photo Library που εισήχθη στην iOS 8.1.

    Μιας και η Apple δεν θα κάνει διαθέσιμη την νέα Photos εφαρμογή για το OS X μέχρι του χρόνου, ο συγκεκριμένος τρόπος ίσως είναι ο μόνος για να κάνετε upload φωτογραφιών στο iCloud από το desktop σας.

    Αυτή την στιγμή μπορείτε να κάνετε upload μόνο JPEGs  και δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν η Apple θα υποστηρίξει kai upload βίντεο.

    Όπως σας έχουμε ενημερώσει το iCloud Photo Library είναι ουσιαστικά ένα εξελιγμένο Photo Stream που αυτόματα μπορεί να αποθηκεύει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης στο cloud ενώ τις αντίστοιχες χαμηλής ανάλυσης να τις κρατάει στην iOS συσκευή. Όταν ο χρήστης ανοίγει μια συγκεκριμένη φωτογραφία, το iCloud Photo Library επικοινωνεί με την συσκευή και μόνο τότε δίνει την εικόνα της υψηλής ανάλυσης.

    Η όλη ιδέα είναι πολύ καλή για την εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles