22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Huawei teases νέες συσκευές χρησιμοποιώντας το iPhone και την Siri

    Huawei-teaser-iPhone-Siri-e1392672170640

    Ο Κινεζικός κατασκευαστής συσκευών Huawei παρουσίασε σήμερα το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω και με το οποίο κάνει teasing τα επερχόμενα smartphones, tablets και phablets του.

    Το κλιπ ξεκινάει με έναν χρήστη iPhone να έχει μια συζήτηση με την ψηφιακή βοηθό της Apple, Siri.

    O χρήστης λοιπόν ζητάει από την Siri να του πει τι νέο έρχεται στο Mobile World Congress φέτος το οποίο θα λάβει χώρα στις 24-27 Φεβρουαρίου στην Barcelona. Η Siri απαντάει αναφέροντας “ένα νέο tablet με φανταστικό λεπτό σχεδιασμό”και  “μεγάλη αυτονομία μπαταρίας” που δίνει “ολόκληρες μέρες χρήσης”.

    Ο χρήστης του iPhone εντυπωσιασμένος ρωτάει “Τι είναι αυτές οι συσκευές Φρούτο (Apple) η κάποιο τραγούδι (εδώ κάνουν λογοπαίγνιο με το Some Song -Samsung” H Siri απαντάει “Όχι είναι Huawei, φαίνεται πως η εταιρεία ετοιμάζει να εντυπωσιάσει τον κόσμο ξανά”

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles