16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Foxconn πειραματίζεται με την ασύρματη φόρτιση του iPhone 8

    iphone-8-concept-video

    H Apple μπορεί μόλις πολύ πρόσφατα να έχει κυκλοφορήσει στην αγορά τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus αλλά η εταιρεία ήδη παίρνει αποφάσεις για το επερχόμενο μοντέλο που οι περισσότεροι πιστεύουν πως θα μας έρθει με την ονομασία του iPhone 8.

    Ένα νέο δημοσίευμα από το Nikkei υποστηρίζει πως στην Foxconn ήδη έχουν ξεκινήσει την παραγωγή εξαρτημάτων ασύρματης φόρτισης για τα επερχόμενα iPhone.

    Η αναφορά κάνει λόγο πως τα εν λόγω εξαρτήματα που παράγονται στην Foxconn θα ενσωματωθούν στο iPhone αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν όλα τα μοντέλα θα δεχτούν μια τέτοια αναβάθμιση του χρόνου ή αυτό θα είναι ένα χαρακτηριστικό των πιο high end και ακριβών iPhone της επερχόμενης σειράς.

    Φυσικά όλα εξαρτώνται και από το πόσο καλά θα μπορέσει η Foxconn να συναρμολογήσει αυτά τα εξαρτήματα και τι επίπεδα ενσωμάτωσης θα μπορέσει να προσφέρει μια και ξέρουμε όλοι τα πολύ υψηλά στάνταρ που βάζει η Apple στους προμηθευτές της. Έτσι λοιπόν αν και εφόσον επαληθευτεί το παραπάνω η Foxconn είναι σε μια διαδικασία δοκιμαστικών πριν πείσει την Apple πως μπορεί να παράγει σε μεγάλες ποσότητες κάτι τέτοιο και με την ίδια ποιότητα κάθε φορά.

    Φήμες θέλουν την Apple να δουλεύει πάνω σε μια ασύρματη φόρτιση αλλά από απόσταση για τις iOS συσκευές της.

    Αυτή επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως η ασύρματη φόρτιση θα έρθει σε ένα επερχόμενο iPhone – Αυτό όμως που ξεκινάει να φαίνεται είναι πως το iPhone 8 θα είναι μια μεγάλη κυκλοφορία με πολλές αλλαγές και προσθήκες ειδικά μάλιστα σε σύγκριση με το iPhone 7.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles