20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Bose κατηγορείται για υποκλοπή συνομιλιών χρηστών μέσω των συσκευών της

    bose-qc35

    Μια νέα μήνυση κατατέθηκε στην Bose υποστηρίζοντας πως η εταιρεία κατασκόπευε τους χρήστες της μέσω των ασυρμάτων ακουστικών της καταγράφοντας δεδομένα τους και εν συνεχεία πουλώντας αυτά σε τρίτους.

    Σύμφωνα με το Reuters η μήνυση υποστηρίζει ότι η Bose χρησιμοποιώντας την Bose Connect εφαρμογή προχωρούσε σε αυτές τις ενέργειες. Η εφαρμογή χρησιμοποιείτε από τους χρήστες για να κάνουν ζευγοποιήση των ακουστικών αλλά και εν συνεχεία για την διαχείριση τους και αναβάθμιση.

    Η Bose ενθάρρυνε τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν αυτή την εφαρμογή με κάθε τρόπο και ευκαιρία και ίσως πλέον γνωρίζουμε τον λόγο…

    Μερικά από τα προϊόντα της Bose που υπάρχουν σε αυτή την μηνυτήρια αναφορά συμπεριλαμβάνουν τα  QuietComfort 35, QuietControl 30, SoundLink Around-Ear Wireless Headphones II, SoundLink Color II, SoundSport Wireless και SoundSport Pulse Wireless.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles