18.6 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η beta 3 του macOS Sierra έγινε διαθέσιμη στους προγραμματιστές

    macos-sierra-hands-on-0004-1500x938

    H Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη και την 3η beta του νέου λογισμικού της για Mac με την ονομασία macOS Sierra. Η αναβάθμιση αυτή είναι διαθέσιμη για τους Mac προγραμματιστές είτε από την ενότητα των αναβαθμίσεων του Mac App Store είτε από το Apple Dev center.

    Η νέα αυτή beta έρχεται 2 εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της 2ης beta και σχεδόν ένα μήνα μετά την πρώτη επαφή των προγραμματιστών με αυτή την νέα έκδοση του λογισμικού που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά φέτος τον Ιούνιο στο WWDC Keynote.

    Οι αλλαγές στο νέο λογισμικό με το νέο όνομα – macOS – δεν είναι αμελητέες σε καμιά περίπτωση και έτσι έχουμε για πρώτη φορά την είσοδο της Siri στα Mac, Universal Clipboard υποστήριξη και Picture-in-Picture υποστήριξη για το Safari 10 μεταξύ πολλών άλλων.

    Για ότι νεότερο βρούμε σε αυτή την νέα beta θα σας ενημερώσουμε ως είθισται άμεσα και με νέο άρθρο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles