16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple φτάνει τις 1 δις ενεργές iPhone συσκευές

    Η Above Avalon είναι μια πλατφόρμα καταγραφής των Apple smartphone στην αγορά από το πρώτο iPhone πίσω το 2008 μέχρι και σήμερα. Σύμφωνα με τον ιδρυτή της Neil Cybart η Apple έχει φτάσει το αν μη τι άλλο εντυπωσιακό αριθμό των 1 δις ενεργών iPhone συσκευών το 2020.

    Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν συλλεχτεί, τα τελευταία τρία χρόνια υπάρχουν λιγότεροι νέοι χρήστες iPhone, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και με τη νέα σειρά, καθώς το 80% των πωλήσεων θα αφορά αναβαθμίσεις παλαιότερων συσκευών. Οι εκτιμήσεις των αναλυτών είναι πως η Apple θα φτάσει σχεδόν τις 250 εκατομμύρια πωλήσεις ανά τρίμηνο μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του 2021. Ο τρέχων αριθμός τεμαχίων ανά τρίμηνο είναι περίπου 200 εκατομμύρια συσκευές.

    Η Apple για να μπορέσει να κρατήσει τις πωλήσεις του iPhone σε δυνατά επίπεδα θα πρέπει να εστιάσει στις καινοτομίες που φέρνει στον τομέα της κάμερας των συσκευών της, στην αξία κατοχής μιας iPhone συσκευής καθώς και σε νέους ρόλους χρηστών που μπορούν να κάνουν χρήση τους, αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

    Τέλος γίνεται αναφορά πως το Apple Watch θα είναι αυτό που θα φτάσει πρώτο το ακόμη εντυπωσιακότερο αριθμό των 2 δις ενεργών συσκευών παγκοσμίως!!

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.