24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple φημολογείται ότι θα αποκαλύψει το iPhone 14, τρία ρολόγια, και τα AirPods Pro 2 στις 13 Σεπτεμβρίου

    Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, η επόμενη μεγάλη εκδήλωση της Apple για το iPhone θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με το iDropNews, η εταιρεία έχει ήδη αποφασίσει να πραγματοποιήσει την εκδήλωση στις 13 Σεπτεμβρίου. Παρόλο που απέχει ακόμη περίπου τέσσερις μήνες σύμφωνα με το δημοσίευμα θα παρακολουθήσουμε την Apple να προωθεί τα τέσσερα μοντέλα που απαρτίζουν τη σειρά iPhone 14. Θα πρέπει να δούμε την Apple να παρουσιάζει ένα iPhone 14 6,1 ιντσών, ένα iPhone 14 Max 6,7 ιντσών, ένα iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και ένα iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών.

    Η Apple φέρεται να εξοπλίσει τα μοντέλα iPhone 14 Pro με το chipset 4nm A16 Bionic, ενώ τα τηλέφωνα μη Pro θα μπορούσαν να επαναχρησιμοποιήσουν το 5nm A15 Bionic SoC που βρίσκεται σε όλη την iPhone 13 σειρά. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει την Apple να διευρύνει τις διαφορές μεταξύ των μοντέλων 2022 Pro και μη Pro. Οι περισσότεροι καταναλωτές δεν έχουν ιδέα ποιο τσιπ τροφοδοτεί το τηλέφωνό τους και οι περισσότεροι δεν δίνουν βάση σε αυτό. Η επαναχρησιμοποίηση του τσιπ θα μπορούσε να βοηθήσει την Apple να κάνει τα iPhone 14 και iPhone 14 Max πιο ανταγωνιστικά και ως προς την τιμή.

    Άλλες διαφορές περιλαμβάνουν την αντικατάσταση της εγκοπής στα μοντέλα iPhone 14 Pro με την εγκοπή “i-shaped” για την κάμερα FaceTime και την κάμερα True Depth. Εν τω μεταξύ, τα χαμηλότερης τιμής μη-Pro μοντέλα θα συνεχίσουν να έχουν την εγκοπή – notch. Άλλες βελτιώσεις που αναμένεται να βρεθούν στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max περιλαμβάνουν την οθόνη ProMotion 120Hz και την ευρεία κάμερα 48MP στα premium μοντέλα.

    Η αναφορά τονίζει ότι τα iPhone 14 και iPhone 14 Max θα ξεκινούν από $799 και $899 αντίστοιχα. Οι επιλογές αποθήκευσης θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν αποθηκευτικό χώρο 128 GB, 256 GB και 512 GB. Τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα μπορούσαν να κοστολογούνται από 1.099 $ και 1.199 $ αντίστοιχα. Οι επιλογές αποθήκευσης θα μπορούσαν να είναι 256 GB, 512 GB, 1 TB και πιθανώς 2 TB (αν και η Apple συνήθως κάνει τέτοιες προσαρμογές κάθε δύο χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι μια βασική επιλογή 256 GB και μια επιλογή μέγιστου χώρου αποθήκευσης 2 TB ενδέχεται να μην πραγματοποιηθούν μέχρι το 2023).

    Θα μπορούσαμε να δούμε την Apple να παρουσιάζει μια τριάδα μοντέλων Apple Watch τον Σεπτέμβριο, συμπεριλαμβανομένου του Apple Watch 8 (το οποίο για άλλη μια φορά φημολογείται ότι έχει επίπεδες πλευρές), ένα νέο οικονομικό ρολόι Apple Watch SE και μια ολοκαίνουργια Extreme Edition που θα ανταγωνιστεί τα smartwatches που έχουν σχεδιαστεί για πιο δύσκολα αθλήματα και δύσκολες εξωτερικές συνθήκες.

    Στο μενού βρίσκεται επίσης το AirPods Pro 2. Η πολυαναμενόμενη συνέχεια των premium ακουστικών TWS της Apple. Το wearable θα μπορούσε να είναι χωρίς στελέχη, να διαθέτει την επόμενη γενιά Active Noise Cancellation και να υποστηρίζει Lossless Audio. Το AirPods Pro 2 μπορεί επίσης να υποστηρίζει φόρτιση USB-C για τη θήκη φόρτισης.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.