20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple τιμά τον Dr. Martin Luther King Jr με αφιέρωμα στην αρχική σελίδα του ιστότοπου της

    Την Ημέρα του Martin Luther King Jr στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Apple αποτίει φόρο τιμής στον ηγέτη του αμερικανικού κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα με ένα ολοσέλιδο φόρο τιμής στον ιστότοπό της.

    Στην αρχική σελίδα της εταιρείας, μια φωτογραφία του King εμφανίζεται δίπλα σε ένα από τα αποφθέγματά του: “Δεν είναι ώρα για απάθεια ή εφησυχασμό. Αυτή είναι η ώρα για σθεναρή και θετική δράση.”

    «Σήμερα και κάθε μέρα, τιμούμε τη ζωή και την κληρονομιά της υπηρεσίας του», σημειώνει η Apple. Η Apple περιλαμβάνει επίσης έναν σύνδεσμο προς τα Apple Books, όπου οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν το βιβλίο του King’s Stride Toward Freedom δωρεάν. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, απέτισε επίσης φόρο τιμής στον King στο Twitter σήμερα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.