20.9 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple σχεδιάζει το λανσάρισμα ενός νέου 4K 21.5-ιντσών iMac την επόμενη εβδομάδα

    screenshot-2015-09-03-13-09-42

    Με την κυκλοφορία των νέων iPhones στην αγορά και την επικείμενη του iPad Pro στις αρχές Νοεμβρίου σύμφωνα με το 9to5Mac η Apple είναι έτοιμη να ανανεώσει και την γραμμή των Mac της.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται μια σειρά αξιόπιστων πηγών η Apple σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός νέου 21.5 ιντσών 4K iMac την ερχόμενη εβδομάδα.

    Τα νέα Mac μπορεί με βάση το παραπάνω να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στην αγορά στις 13 του Οκτώβρη με την διαθεσιμότητα τους να ομαλοποιείται τον Νοέμβριο.

    Τα νέα 4Κ iMacs θα μοιάζουν εξωτερικά με τους προκατόχους τους και έτσι η μεγάλη αναβάθμιση θα είναι η νέα 4096 x 2304 οθόνη και οι γρηγορότερες κάρτες γραφικών.

    Τα Macs αυτά θα έρθουν με προ εγκατεστημένο το El Capitan ενώ όπως έγινε πέρυσι και με τα 5Κ iMacs οι 4Κ εκδόσεις θα είναι ελαφρώς ακριβότερες από τις μη 4Κ.

    Η Apple επίσης δουλεύει σε ένα νέο Magic Mouse 2 με ενσωμάτωση του Force Touch καθώς και σε ένα νέο Bluetooth πληκτρολόγιο με μεγαλύτερη αυτονομία.

    Σύμφωνα πάντα με το 9to5Mac αυτά τα αξεσουάρ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα γίνουν διαθέσιμα με την κυκλοφορία των νέων iMac.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles