13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple σταματά να πουλά το Nest Thermostat και το αντικαθιστά με το Ecobee3

    Σε μια λιτή ανακοίνωση που έβγαλε χτες, η Apple ενημερώνει τους καταναλωτές ότι πλέον δεν θα βρίσκουν τον έξυπνο θερμοστάτη της Nest στα καταστήματα της. Αντ’ αυτού θα είναι διαθέσιμος ο Ecobee3 που είναι συμβατός με το HomeKit.

    Αν και η Apple ήταν από τους πρώτους που έβαλε τον θερμοστάτη της Nest στα καταστήματα λιανικής της από το 2011, πλέον τον αντικαθιστά με τον 1ο θερμοστάτη που είναι συμβατός με την πλατφόρμας της HomeKit, τον Ecobee3 (249$).

    Ακόμη δεν είναι βέβαιο αν η Google (έχει εξαγοράσει την Nest) σκοπεύει να υποστηρίξει το HomeKit με επόμενο μοντέλο κι αν η Apple εφ’ όσον γίνει κάτι τέτοιο θα τον επαναφέρει στα καταστήματά της. Πρόσφατα διαβάσαμε ειδήσεις που περιέγραφαν το ότι οι αυστηρότατες προδιαγραφές ασφαλείας που θέτει η Apple στην πλατφόρμα του HomeKit έχουν επηρεάσει την γρήγορη εξέλιξη του για χάρη της ασφάλειας. Άρα ίσως η παραπάνω είδηση να έχει να κάνει και με αυτό.

    237628-1280 237625-1280

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles