19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple σταμάτησε την υπογραφή της iOS 14.5.1, κάνοντας μπλοκ σε downgrades από την iOS 14.6

    Η Apple σήμερα σταμάτησε να υπογράφει την iOS 14.5.1, μια αναβάθμιση που είχε κυκλοφορήσει αρχές Μάϊου με σημαντικές διορθώσεις σε κενά ασφαλείας. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες που έχουν αναβαθμίσει στην iOS 14.6 ή στην iOS 14.7 beta δεν μπορούν να επιστρέψουν σε αυτή.

    Το να κάνει κάποιος downgrade την συσκευή του είναι κάτι σύνηθες για αυτούς που κάνουν jailbreak τις συσκευές τους. Βέβαια αυτή η ενέργεια είναι και σημαντική για όσους έχουν κάνει την νέα αναβάθμιση στο iOS αλλά διαπίστωσαν πως έχουν σημαντικά bugs. Δυστυχώς και με την iOS 14.6 να έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω της λόγω θεμάτων που έχει δημιουργήσει στην αυτονομία κάποιων χρηστών πλέον δεν γίνεται κάποιος να εγκαταστήσει την προηγούμενη έκδοση.

    Όλα αυτά εν αναμονή της ευρείας διάθεσης της iOS 14.7 που λογικά θα είναι και η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση της iOS 14 έκδοσης λίγο πριν την ανακοίνωση και παρουσίασης της iOS 15 στο WWDC 2021 την επόμενη εβδομάδα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.