22.4 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Apple ρίχνει τίτλους τέλος στο iMac Pro

    Τίτλοι τέλους και επίσημα από την Apple για το iMac Pro με τα Apple Stores την Παρασκευή να αφαιρούν όλες τις build-to-order δυνατότητες για αυτά. Το μόνο μοντέλο που είναι επίσημα διαθέσιμο αυτή την στιγμή είναι το βασικό στα $4999 με την Apple να αναφέρει πως και αυτή η διαθεσιμότητα είναι για όσο υπάρχει απόθεμα.

    Το iMac Pro παρουσιάστηκε το 2017 προσφέροντας έναν πιο επαγγελματικό iMac για τους καταναλωτές που χρειαζόντουσαν περισσότερη επεξεργαστική ισχύ μέσω της Intel Xeon σειράς. Το σασί του ήταν το ίδιο με τα υπόλοιπα iMac και αλλαγή υπήρχε στο σύστημα ψύξης του και στον χρωματισμό του.

    Πάρα αυτά δεν ήταν ποτέ ξεκάθαρο το πόσο καλές πωλήσεις έκανε στην αγορά. Ειδικά και μετά την έλευση του 2019 Mac Pro αλλά και με τα υπόλοιπα iMac που ερχόντουσαν με πιο υψηλές αποδόσεις.

    Η Apple αναμένετε να παρουσιάσει μια νέα σειρά iMac σύντομα με δικούς της επεξεργαστές αλλά και κάρτες γραφικών.

    Περιορισμός αποθεμάτων τέλος παρατηρείται για τα 21.5 ιντσών iMacs δείχνοντας πως η παρουσίαση των νέων μοντέλων από την Apple θα έρθει σύντομα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.