20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple προγραμματίζει Mac event στις 27 Οκτωβρίου

    macbook-pro

    Η Apple θα παρουσιάσει νέα Macs σε event που θα λάβει χώρα στις 27 Οκτωβρίου σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Recode. Οι πηγές του site που είναι κοντά στα σχέδια της Apple αναφέρουν επίσης πως το event θα λάβει χώρα στο Cupertino Campus – στα κεντρικά δηλαδή της Apple ή κάπου κοντά.

    Το Recode δεν ανέφερε τι Mac θα δούμε αλλά όπως σας έχουμε αναφέρει ήδη πολλές σειρές της Apple τόσο σε laptop όσο και desktop είναι προς αναβάθμιση.

    Χθεσινή αναφορά του Mac Otakara έκανε λόγο για νέα 13″ και 15″ MacBook Pro μοντέλα καθώς και για ένα αναβαθμισμένο 13-ιντσών Air.

    Apple is planning to introduce new Macs at an Oct. 27 event, sources confirmed to Recode. The move had long been expected, given that the company released MacOS Sierra last month but had yet to introduce any new computer models sporting the software. It also comes just in time for Apple to have the new products on sale for the full holiday season.

    Σίγουρα όλοι περιμένουν με αγωνία τα νέα MacBook Pro που αναμένεται να έχουν ένα ακόμη πιο λεπτό προφίλ, μια OLED μπάρα, Touch ID και ένα μεγαλύτερο Trackpad.

    Αν το δημοσίευμα επαληθευτεί τότε η Apple θα αποστείλει και επίσημα τις προσκλήσεις για αυτό το event τις επόμενες ημέρες.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles