23.3 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Η Apple πήρε θέση για την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η εταιρεία διακόπτει όλες τις πωλήσεις προϊόντων και αποσύρει τις εφαρμογές RT News και Sputnik News από το App Store

    Σε δήλωσή της στα μέσα ενημέρωσης, η Apple ανέφερε ότι ανησυχεί βαθιά για τη ρωσική εισβολή και ανέφερε ότι στέκεται στο πλευρό όλων όσων υποφέρουν ως αποτέλεσμα της βίας. Η Apple δήλωσε ότι στηρίζει τις ανθρωπιστικές προσπάθειες και παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια.

    Η Apple ακολούθησε επίσης το παράδειγμα της Google όσον αφορά την απενεργοποίηση της ζωντανής κυκλοφορίας και της αναφοράς συμβάντων στην Ουκρανία, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές στους Χάρτες της στην περιοχή.

    Η Apple ενώνει τις δυνάμεις της με πολλές άλλες εταιρείες που δείχνουν αλληλεγγύη προς την Ουκρανία αποσύροντας τα προϊόντα τους από την περιοχή και περιορίζοντας την εξάπλωση των ρωσικών μέσων ενημέρωσης που υποστηρίζονται από το κράτος.

    Στη δήλωση, η Apple ανέφερε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τις σχετικές κυβερνήσεις σχετικά με τις ενέργειές της και συνεχίζει να αξιολογεί την προσέγγισή της προς τη Ρωσία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.