19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple ξεκαθάρισε στην Epic πως δεν θα επιτρέψει την επιστροφή του Fortnite στο App Store μέχρι το δικαστήριο να πάρει την τελική του απόφαση

    Η μάχη μεταξύ Epic Games και Apple καλά κρατεί. Νωρίτερα αυτό το μήνα η δικαστής Yvonee Gonzalez Rogers αποφάνθηκε πως η Apple πρέπει να επιτρέπει στους προγραμματιστές του App Store να κάνουν ανακατευθύνσεις χρηστών σε εναλλακτικά συστήματα πληρωμών. Η δικαστής δικαίωσε την Apple σε όλα τα υπόλοιπα σημεία κάτι που έκανε την εταιρεία να μιλήσει για μια σημαντική νίκη και την Epic Games άμεσα να κάνει έφεση.

    Σήμερα η Apple απέρριψε την αίτηση της Epic για ενεργοποίηση εκ νέου του λογαριασμού της στο App Store, μια ενέργεια που θα έφερνε πίσω το Fortnite.

    Όπως έχουμε αναφέρει η απόφαση του δικαστήριο βρήκε πως η ενέργεια της Apple να τερματίσει τον λογαριασμό της Epic πέρυσι ήταν κάτι σωστό. Επίσης με βάση αυτή δεν απαιτήθηκε από την Apple να τον ενεργοποιήσει εκ νέου αφήνοντας αυτή την απόφαση καθαρά στην εταιρεία.

    Σε μια σειρά από tweets σήμερα ο Epic Games CEO Tim Sweeney αποκάλυψε πως η Apple αρνήθηκε και επίσημα το αίτημα της εταιρείας του για ενεργοποίηση του λογαριασμού της στο App Store.

    Η νομική ομάδα της Apple ανέφερε πως η Apple δεν θα επαναφέρει το Fortnite πίσω στο App Store μέχρι να υπάρχει μία τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου. Με βάση και τις εφέσεις αυτό μπορεί να είναι και σε πέντε χρόνια από τώρα.

    Φυσικά ο CEO της Epic μετά από αυτή την έκβαση έκανε και νέου επίθεση στην Apple:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.