18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple ξεκίνησε τα τεστ σε folding iPhones που μπορεί να δούμε το 2022 σύμφωνα με αναφορά από την Κίνα

    Μια αναφορά από την Κίνα υποστηρίζει πως η Apple έχει βάλει την Foxconn και άλλους προμηθευτές της να δημιουργήσουν δείγματα folding iPhones για να γίνουν τα πρώτα τεστ ενώ αναφέρει παράλληλα πως αυτές οι συσκευές μπορεί να λανσαριστούν το συντομότερο το 2022 στην αγορά.

    Τόσο η Foxconn όσο και η Nippon Nippon θα στείλουν δείγματα τέτοιων συσκευών στην Apple με τα πρώτα τεστ να αφορούν το πόσο ανθεκτικά θα μπορεί να είναι σε 100,00 ανοίγματα και κλεισίματα η κάθε μια από αυτές.

     Το δημοσίευμα μας αυτό έρχεται από την Economic Daily.

    Η Apple φέρεται να θέλει να κάνει τεστ τόσο στις οθόνες όσο και στον μηχανισμό αναδίπλωσης τους.

    According to the supply chain, Apple is currently testing key components such as the screen and hinges of the folding device in order to make the first folding iPhone available as soon as possible. Samsung will still provide the panel for the screen […] Assembly is expected to be handled by Foxconn […]

    Οι αυστηρές απαιτήσεις της Apple για ένα αναδιπλούμενο iPhone έχει λογική μιας και η συσκευή θα κλείνει και θα ανοίγει με τον μηχανισμό αυτό των μεντεσέδων περισσότερες φορές την ημέρα από ότι για παράδειγμα ένα MacBook.

    Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Apple δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν το πρώτο folding iPhone της θα έχει μια OLED ή μια microLED οθόνη. Οι φήμες θέλουν την Apple μάλιστα να έχει την δική της εγκατάσταση για τεστ και ανάπτυξη microLED οθονών.

    Φήμες τώρα θέλουν την Apple εδώ και πολύ καιρό να δουλεύει πάνω σε μια τέτοια ιδέα ενώ έχουμε και μια σειρά από διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχουν κατοχυρωθεί στην εταιρεία στον τομέα αυτό.

    Οι πρώιμες συσκευές που έκαναν την εμφάνιση τους στην αγορά από τον ανταγωνισμό απέδειξαν πως είναι πολύ σημαντικό οι τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν να είναι συμβατές για μια άνετη καθημερινή χρήση χωρίς προβλήματα. Να θυμηθούμε πως το λανσάρισμα του πρώτου Galaxy Fold ήταν μια καταστροφή, το Microsoft Surface Duo απέτυχε κατά το demo του λανσαρίσματος του ενώ το Motorola Razr σταμάτησε να λειτουργεί τελείως κατά το τεστ ενός ρομπότ που έκανε έλεγχο τον μηχανισμό ανοίγματος και κλεισίματος του.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.