16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple μπορεί να σχεδιάζει το λανσάρισμα μόνο 2 νέων iPhone τελικά

    iphone-8-image-1

    Η Apple φέτος θα παρουσιάσει 2 νέα μοντέλα τελικά αντί για τρία σύμφωνα με σημερινή αναφορά. Όλοι περιμένουμε μέχρι στιγμής να δούμε τα αναβαθμισμένα 4.7 ιντσών και 5.5 ιντσών μοντέλων καθώς και ένα μεγαλύτερο – iPhone 8 – iPhone Edition – με ένα τελείως νέο σχεδιασμό, OLED oθόνη και μια σειρά από άλλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

    Πηγή όμως μέσα από την παραγωγική αλυσίδα της Apple φέρετε να διαψεύδει σήμερα το παραπάνω σενάριο.

    Πριν απογοητευτείτε όμως σκεφτείτε το πως θα σας φαινόταν η ιδέα αντί για το ακριβό iPhone Edition που θα είχε όλα τα νέα χαρακτηριστικά και που θα ήταν και πιο ακριβό αν τα περισσότερα από αυτά εμφανιζόντουσαν στα άλλα δύο μοντέλα.

    Αυτό ακριβώς θα συμβεί σύμφωνα με πηγή μέσα από την Foxconn που μίλησε και μετέφερε αυτή την πληροφορία στο MicGadget.

    “Γνωρίζουμε πως πολλοί κάτοχοι iPhone θέλουν να αγοράσουν ένα νέο iPhone με νέα χαρακτηριστικά και μέγεθος οθόνη. Οι φήμες που διαβάζετε θέλουν την Apple να παρουσιάζει 2 iPhone 7s μοντέλα και ένα εντελώς νέο. Σήμερα μπορώ να σας πω πως κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια. Φέτος θα δούμε δύο νέα μοντέλα με νέες τεχνολογίες”

    Η πηγή αυτή υποστηρίζει πως οι καταναλωτές δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν έξτρα για τα νέα χαρακτηριστικά που ετοιμάζει η Apple φέτος. Θα έρθουν αυτά και στα 2 νέα μοντέλα. Και τα 2 μοντέλα επίσης θα έχουν ένα σύστημα διπλών φακών στο πίσω μέρος κάτι που μέχρι σήμερα ήταν χαρακτηριστικό μόνο του iPhone 7 Plus.

    H σημερινή αναφορά δεν κάνει λόγο για OLED oθόνες αλλά πρόσφατες φήμες και διαρροές δείχνουν ότι η Apple έχει τοποθετήσει τεράστιες παραγγελίες για τέτοιες οθόνες από προμηθευτές όπως η Samsung. Αυτό σημαίνει πως OLED oθόνη μπορεί να έχουν και τα 2 μοντέλα τελικά.

    Θα πρέπει να τονίσουμε πως έχουμε ακούσει μια εντελώς διαφορετική άποψη από πιο αξιόπιστες πηγές φέτος που συνεχίζουν να κάνουν λόγο για την παρουσίαση 3 μοντέλων και με το iPhone 8 ή iPhone Edition να καθυστερεί στην μαζική παραγωγή του εξαιτίας προβλημάτων κυρίως λόγω της ενσωμάτωσης του Touch ID εσωτερικά της οθόνης.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles