20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple μπορεί να πραγματοποιήσει ακόμη ένα ψηφιακό event στις 17 Νοεμβρίου για την παρουσίαση του πρώτου ARM Mac

    Μετά την παρουσίαση των νέων Apple Watch και iPad μοντέλων τον Σεπτέμβριο και των iPhone 12 και HomePod mini τον Οκτώβριο περιμένουμε ακόμη από την εταιρεία τον πρώτο Mac που θα έρθει για με έναν δικό της επεξεργαστή. Παρά το γεγονός πως η εταιρεία ανέφερε πως μέσα στο 2020 θα δούμε νέα Macs ακόμη δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Σήμερα ο John Prosser υποστηρίζει πως η Apple θα κάνει ακόμη ένα ψηφιακό event στις 17 Νοεμβρίου.

    Σύμφωνα με τον γνωστό leaker η Apple επέλεξε αυτή την ημερομηνία για να κάνει αυτή την παρουσίαση. Αναφέρει επίσης πως η εταιρεία θα επιβεβαιώσει στο ευρύ κοινό αυτό το event στις 10 Νοεμβρίου.

    Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο για το αν η Apple θα παρουσιάσει και άλλα νέα προϊόντα σε αυτό το event με τον Prosser να έχει αναφέρει πως η εταιρεία θα ανακοινώσει τα αναμενόμενα AirTags τον επόμενο μήνα. Σε ότι αφορά τα AirPods Studio αυτά φαίνεται πως πήρα παράταση και έτσι η νέα ημερομηνία που κυκλοφορεί είναι για τον Μάρτιο του 2021.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.