13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το «The Greatest Beer Run Ever», που θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου

    Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη πρωτότυπη ταινία “The Greatest Beer Run Ever”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Zac Efron και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

    Το «The Greatest Beer Run Ever» αφηγείται την αληθινή ιστορία του Chick Donahue, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του στη Νέα Υόρκη το 1967 για να φέρει μπύρα στους φίλους του που υπηρετούσαν στο Βιετνάμ.

    Στην πορεία, ο Chick Donahue κάνει μια βόλτα με ένα πλοίο του Εμπορικού Ναυτικού, μεταφέρει μπύρα στη ζούγκλα και τον μπερδεύουν με αξιωματικό της CIA λόγω του σορτς και των χαβανέζικων πουκάμισων του.

    “Ο Chickie (Zac Efron) θέλει να υποστηρίξει τους φίλους του που πολεμούν στο Βιετνάμ, γι’ αυτό κάνει κάτι τρελό- να τους φέρει προσωπικά αμερικάνικη μπύρα”, έγραψε η Apple για την ταινία. “Αυτό που ξεκινά ως ένα καλοπροαίρετο ταξίδι αλλάζει γρήγορα τη ζωή και την προοπτική του Chickie. Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.