18.7 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε τις πρώτες developer betas των iOS 14, macOS 11, watchOS 7, και tvOS 14

    Μετά την λήξη του φετινού WWDC 2020 Keynote η Apple κυκλοφόρησε τις πρώτες beta των iOS 14, iPadOS 14, macOS 11 Big Sur, watchOS 7, και tvOS 14 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Αυτές οι αναβαθμίσεις είναι διαθέσιμες για λήψη από το Apple Developer portal, για τα μέλη του Apple Developer Program.

    Φυσικά όπως λέμε κάθε φορά δεν συνιστούμε να κάνετε εγκατάσταση beta λογισμικού στις κύριες συσκευές συσκευές ειδικά μιας και αυτές οι πρώτες πρώιμες beta εκδόσεις έχουν αρκετά bugs. Ειδικά σε συσκευές όπως το Apple Watch που δεν μπορούν να γίνουν επαναφορά αν πάει κάτι στραβά από τον ίδιο τον χρήση.

    Το portal των προγραμματιστών της Apple αυτή την στιγμή έχει θέματα μιας και πολλοί χρήστες ταυτόχρονα προσπαθούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό οπότε και θα χρειαστεί υπομονή για να κάνετε λήψη αυτών των beta εκδόσεων.

    Αν δεν είστε εγγεγραμμένος στο Apple Developer Program να σας ενημερώσουμε πως η Apple θα δώσει τις πρώτες public beta των iOS 14, macOS 11 Big Sur, και tvOS 14 κάποια στιγμή τον Ιούλιο.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.