14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε την macOS Monterey 12.2, με διόρθωση στην ευπάθεια του Safari, στο ευρύ κοινό

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το macOS Monterey 12.2, τη δεύτερη σημαντική ενημέρωση του macOS Monterey που ξεκίνησε την διάθεση του τον Οκτώβριο. Το macOS Monterey 12.2 έρχεται πάνω από ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της ενημέρωσης 12.1, η οποία έφερε την υποστήριξη SharePlay.

    Μπορείτε να κατεβάσετε την ενημέρωση macOS Monterey 12.2 σε όλα τα Mac που πληρούν τις προϋποθέσεις χρησιμοποιώντας την ενότητα Ενημέρωση λογισμικού των Προτιμήσεων συστήματος. Η Apple έχει επίσης κυκλοφορήσει μια ενημέρωση και για το macOS Big Sur 11.6.3 για όσους εξακολουθούν να εκτελούν macOS Big Sur και μια macOS Catalina Ενημέρωση ασφαλείας 2022-001 για όσους βρίσκονται στο εν λόγω λογισμικό.

    Το macOS Monterey 12.2 είναι μια ενημέρωση επιδιόρθωσης σφαλμάτων και οι σημειώσεις έκδοσης της Apple δεν έχουν άλλες πληροφορίες εκτός από γενικές πληροφορίες για αυτές. Δεν έχουμε ακόμη μια πλήρη λίστα ενημερώσεων ασφαλείας, αλλά γνωρίζουμε ότι το macOS Monterey 12.2 διορθώνει ένα σφάλμα στο Safari που θα μπορούσε να προκαλέσει τη διαρροή του πρόσφατου ιστορικού περιήγησής σας και λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητά σας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.