23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε την macOS Big Sur public beta

    Η Apple έκανε διαθέσιμες τις public betas για τα iOS 14 και iPadOS 14 αρχής γενομένης από τον προηγούμενο μήνα και πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν να γίνει κάτι αντίστοιχο και για το νέο macOS Big Sur. Πλέον η public beta είναι διαθέσιμη για τα μέλη του public beta προγράμματος της Apple.

    To macOS Big Sur συμπεριλαμβάνει μια ανανεωμένη διεπαφή για τον χρήστη που εμπνέεται από το iOS, ενώ φέρνει βελτιώσεις στο Κέντρο Ελέγχου και στο Safari. Μεταξύ πολλών άλλων έχουμε και νέα χαρακτηριστικά για την εφαρμογή των μηνυμάτων, widgets κ.α

    Η πρώτη public beta αυτή έκδοση είναι διαθέσιμη προς όλους για τεστ από το Apple’s beta website που πρέπει ο χρήστης να κάνει εγγραφή δωρεάν.

    Να θυμίσουμε πως δεν είναι καλή ιδέα να τρέξετε αυτές τις beta στο βασικό σας Mac μιας και η ίδια η Apple αναφέρει πως κάποιες εφαρμογές και υπηρεσίες μπορεί να μην λειτουργήσουν όπως θα έπρεπε. Πριν κάνετε επίσης οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια καλό είναι να έχετε κάνει back up το Mac σας χρησιμοποιώντας το Time Machine.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.