24.2 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε την επίσημη έκδοση του OS X 10.11.2 El Capitan

    os_x_el_capitan_roundup-800x409

    Μετά από μια μεγάλη περίοδο εκτεταμένων δοκιμών, η Apple πριν από λίγο έκανε διαθέσιμη την επίσημη έκδοση του OS X 10.11.2 El Capitan, το δεύτερο μεγάλο και σημαντικό update του λογισμικού. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι διαθέσιμη πλέον στο ευρύ κοινό για χρήστη στους Mac υπολογιστές. Παράλληλα με τη βελτίωση της σταθερότητας του λογισμικού, την επίλυση διαφόρων προβλημάτων συμβατότητας και ασφάλειας για το Mac, το OS X 10.11.2 βελτιώνει το iCloud Photo Sharing για τις Live Photos, ενώ παράλληλα έρχονται βελτιώσεις και στο Wi-Fi networking, Handoff και AirDrop.

    Αντίστοιχα, η αναβάθμιση του λογισμικού περιλαμβάνει διορθώσεις για τις συσκευές Bluetooth οι οποίες αντιμετώπιζαν προβλήματα αποσύνδεσης από τον υπολογιστή, βελτιώσεις στην εφαρμογή Mail για τη διαγραφή μηνυμάτων offline από κάποιο λογαριασμό Exchange, καθώς επίσης και διάφορες επιδιορθώσεις σφαλμάτων με την εισαγωγή φωτογραφιών από το iPhone στο Mac, χρησιμοποιώντας τη θύρα USB.

    Για οτιδήποτε νεότερο, μείνετε συντονισμένοι στο AppleWorldHellas και η συντακτική μας ομάδα θα σας κρατάει ενήμερους για τα διάφορα νέα ευρήματα της συγκεκριμένης ενημέρωσης!

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles