17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε στο ευρύ κοινό τις iOS 14.8 και iPadOS 14.8

    Η Apple έκανε σήμερα διαθέσιμες στο ευρύ κοινό τις iOS 14.8 και iPadOS 14.8 αναβαθμίσεις, μόλις λίγες μέρες πριν δώσει στο ευρύ κοινό και την iOS 15.

    Ο build αριθμός αυτής της έκδοσης είναι ο 18H17 και μπορείτε να αναβαθμίσετε το iPhone και το iPad σας από τις Ρυθμίσεις της συσκευής και πηγαίνοντας στο Γενικά.

    Αξίζει να σημειωθεί πως η iOS 14.8 δεν είχε κυκλοφορήσει σε beta και υπήρχαν μόνο αναφορές της μέχρι πρότινος στα Analytics του Xcode.

    Η Apple αναφέρει πως αυτή η αναβάθμιση περιλαμβάνει σημαντικές αναβαθμίσεις ασφαλείας και συνιστάται για όλους τους χρήστες.

    Να υπενθυμίσουμε τέλος πως για πρώτη φορά φέτος η Apple ανακοίνωσε πως θα δώσει την επιλογή στους χρήστες είτε να κάνουν λήψη της iOS 15 μόλις αυτή κυκλοφορήσει ή αν το επιθυμούν να παραμείνουν στην iOS 14 η οποία θα συνεχίσει να αναβαθμίζεται με σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.