18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple κυκλοφορεί το macOS Ventura με FaceTime Handoff, Continuity Camera, Stage Manager, νέες εφαρμογές και άλλα

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το macOS 13 Ventura, την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος που έχει σχεδιαστεί για να τρέχει σε Mac. Το macOS Ventura έρχεται μετά από αρκετούς μήνες δοκιμών beta και βελτιώσεων χαρακτηριστικών και είναι συμβατό με το iMac του 2017 και μεταγενέστερο, το ‌iMac‌ Pro, το 2018 και μεταγενέστερο MacBook Air, το 2017 και μεταγενέστερο MacBook Pro, το 2019 και νεότερο Mac Pro, το Mac mini από το 2018 και νεότερα και το MacBook του 2017.

    Η ενημέρωση του macOS Ventura‌ μπορεί να ληφθεί δωρεάν σε όλους τους κατάλληλους υπολογιστές Mac, χρησιμοποιώντας την ενότητα Ενημέρωση λογισμικού στις Προτιμήσεις συστήματος και είναι επίσης διαθέσιμη μέσω του Mac App Store.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.