Friday, May 17, 2024

Η Apple κυκλοφορεί ενημερώσεις ασφαλείας για macOS Big Sur και Catalina μετά την κυκλοφορία του macOS 12.2.1

Η Apple έχει εκδώσει νέες ενημερώσεις για χρήστες που εξακολουθούν να έχουν εγκατεστημένα τα Big Sur ή Catalina στα Mac τους.

Το macOS 11.6.4 και μια ενημέρωση κώδικα ασφαλείας για το Catalina ακολουθούν την κυκλοφορία της έκδοσης του Monterey 12.2.1 που δόθηκε στο ευρύ κοινό την περασμένη εβδομάδα.

Το macOS 11.6.4 και η ενημέρωση ασφαλείας Catalina 2022-002 είναι από τώρα διαθέσιμα μέσω OTA από τις Προτιμήσεις συστήματος > Ενημέρωση Λογισμικού.

Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.