22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple κοινοποίησε φωτογραφίες από τα καταστήματα της και το ντεμπούτο των iPhone 12 Pro Max και iPhone 12 mini στην αγορά

    Οι πρώτοι καταναλωτές ξεκίνησαν από σήμερα να έχουν στα χέρια τους τα iPhone 12 Pro Max και iPhone 12 mini με την Apple να μοιράζετε μια σειρά από φωτογραφίες από τα καταστήματα της για αυτό το λανσάρισμα των συσκευών.

    Οι πρώτες φωτογραφίες είναι από την Αυστραλία και την Κίνα ενώ η εταιρεία κοινοποίησε και μια νυχτερινή λήψη από το Apple Store της στην Σιγκαπούρη με την φωτογραφία αυτή να έρχεται από ένα iPhone 12 Pro Max.

    H Apple συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από διαφορετικά Apple Store της ανά τον κόσμο όταν έχει τέτοια λανσαρίσματα αλλά φέτος για πρώτη φορά οι φωτογραφίες ήταν πιο λίγες από ποτέ μιας και πολλά Apple Store είναι κλειστά ανά τον κόσμο εξαιτίας της πανδημίας.

    *Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.