23.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple κερδίζει τις Amazon, Microsoft, Disney και αναδεικνύεται και φέτος η πιο αγαπητή εταιρεία στην λίστα του Fortune

    H ετήσια λίστα του Fortune με της εταιρείες που είναι πιο αγαπητές και εκπέμπουν θαυμασμό είναι πλέον διαθέσιμη. Η Apple συνεχίζει λοιπόν την κυριαρχία της σε αυτή την λίστα αφήνοντας για ένα ακόμη χρόνο πίσω της τις Amazon, Microsoft και Disney.

    Για την 2021 έκδοση το Fortune έφτιαξε μια λίστα με 1,500 εταιρείες με την βοήθεια του Korn Ferry και σχεδόν 4,000 εταιρικά στελέχη, αναλυτές κλπ.

    Η μελέτη και η εξαγωγή της λίστα αυτής βασίζεται σε 9 κριτήρια:

    “Για να υπολογιστεί η καλύτερη εταιρεία σε 52 βιομηχανίες ο Korn Ferry ρώτησε υψηλόβαθμα στελέχη, διευθυντές τμημάτων και αναλυτές να βαθμολογήσουν τις επιχειρήσεις στον δικό τους τομέα με βάση 9 κριτήρια που έχουν να κάνουμε με αξία επένδυσης, ποιότητα διαχείρισης καθώς και κοινωνικές ευθύνες και ικανότητα προσέλκυσης ταλέντων.”

    Το Fortune αναφέρει πως η Apple για 14 συνεχή χρονιά βγαίνει πρώτη σε αυτή την λίστα. Η Apple άφησε πίσω της Amazon και Microsoft αλλά και εταιρείες από άλλες βιομηχανίες όπως η Disney που έλαβε την 4η θέση συνολικά αλλά στην κατηγορία – βιομηχανία “entertainment” έρχεται πάντα πρώτη για 18 συνεχή χρόνια.

    Στο top 10 συναντούμε εταιρείες όπως η Starbucks, Berkshire Hathaway, Alphabet, JP Morgan Chase, Netflix, και Costco. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλη την λίστα εδώ

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.