20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple καλωσορίζει επίσημα την Beats στην οικογένειά της

    beats-apple-welcome

    Σήμερα, η Apple με μια νέα ανακοίνωσή της στο site της, γιορτάζει την εξαγορά της Beats Electronics και Beats Music.

    “ Σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι, που καλωσορίζουμε επίσημα στην οικογένεια της Apple την Beats Music & Beats Electronics. Η μουσική πάντα είχε ένα ιδιαίτερο μέρος στην καρδιά μας, και είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας, με ανθρώπους που αγαπούν την μουσική όσο εμείς. Οι συνιδρυτές της Beats, Jimmy Iovine και Dr. Dre έχουν δημιουργήσει πανέμορφα προϊόντα που βοήθησαν εκατομμύρια ανθρώπους να εμβαθύνουν την σχέση τους με την μουσική. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα δουλέψουμε μαζί με την ομάδα τους για να πάμε την εμπειρία της μουσικής στους χρήστες μας ακόμη παραπέρα.”

    Η σελίδα της Apple παραπέμπει τους επισκέπτες στο ανανεωμένο site της Beats, το οποίο περιέχει το κεντρικό μήνυμα από την ομάδα της Beats για την συνένωση με την Apple. Ως αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών, η Beats Electronics επιβεβαίωσε το κλείσιμο του online καταστήματός της. Από δω και στο εξής όλες οι συναλλαγές που αφορούν τα προϊόντα της, θα πραγματοποιούνται από το online κατάστημα της Apple και οι πελάτες ενημερώνονται σχετικά για αγορές που πραγματοποίησαν από την 1η Αυγούστου και μετά.

    Η εξαγορά αυτή βαίνει καλώς μετά και από την σχετική έγκριση που έλαβε η Apple από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την αντίστοιχη αμερικάνικη. Τέλος όσον αφορά στις λεπτομέρειές του deal, η Vivendi Universal Music Group πούλησε το μερίδιο που είχε στην Beats για 404 $ εκ. στην Apple.

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles