14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple θα παρουσιάσει το iPhone SE Media Event την εβδομάδα της 21ης Μαρτίου;

    samsung-and-sony-take-jealous-stabs-at-apple-image-cultofandroidcomwp-contentuploads201509tim-cook-wwdc-2015-780x390

    Η Kara Swisher του Re/code κατέρριψε την φήμη πως το media event της Apple θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου – Μια φήμη που είχε δοθεί από τον πάντα αξιόπιστο Mark Gurman του 9to5Mac.

    Σύμφωνα με την Swisher το επόμενο μεγάλο event της Apple θα γίνει την εβδομάδα της 21ης Μαρτίου και όχι αυτή της 15ης.

    Αρχικά ο Gurman είχε υποστηρίξει πως η Apple θα πραγματοποιούσε αυτό το event στις 15 Μαρτίου με τα iPhone SE και iPad Air 3 να γίνονται διαθέσιμα την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

    Σήμερα η Swisher ανατρέπει αυτή την ημερομηνία αναφέροντας ότι “Για να σας το πω διαφορετικό δεν θα γίνει κάποιο event την εβδομάδα της 15ης Μαρτίου όπως εδώ και καιρό έχει διαρρεύσει”

    O  John Paczkowski του BuzzFeed επιβεβαίωσε την παραπάνω αναφορά του Re/code τονίζοντας πως όντως η Apple μετέφερε τελικά την ημερομηνία.

    “Οι πηγές μου αναφέρουν πως το event θα είναι μικρότερο σε σχέση με το τελευταίο που έλαβε χώρα στο Bill Graham Civic Auditorium στο San Francisco. Αυτό σημαίνει πως το πιο πιθανό είναι η Apple να το πραγματοποιήσει στο δικό της Town Hall στο Cupertino” τόνισε χαρακτηριστικά.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles