21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple θα κυκλοφορήσει ένα νέο 27-ιντσών iMac νωρίς το 2022 με 120Hz ProMotion mini-LED οθόνη

    Μετά την εντυπωσιακή παρουσίαση των νέων 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro πλέον περιμένουμε την Apple να ολοκληρώσει την μετάβαση της από τους Intel επεξεργαστές σε δικού της σχεδιασμού ARM επεξεργαστές. Μένουν τα 27 ιντσών iMac, ένα high end Mac mini και το Mac Pro.

    Σήμερα ο αρκετά αξιόπιστος αναλυτής Ross Young ανέφερε πως αναμένει την Apple να λανσάρει ένα νέο 27 ιντσών iMac το πρώτο τρίμηνο του 2022 και το οποίο θα έρθει με μια mini-LED 120Hz οθόνη όπως έγινε και με τα νεότερα MacBook Pro μοντέλα που είδαμε αυτή την εβδομάδα.

    Ο Young έχει πάντα πολύ καλές πηγές μέσα από την παραγωγική αλυσίδα της Apple και ειδικά σε ότι αφορά θέματα για τις οθόνες της εταιρείας. Ήταν ο μόνος εξάλλου που επέμενε πριν την παρουσίαση των νέων MacBook Pro πως αυτά θα ερχόντουσαν με την ProMotion τεχνολογία των 120Hz.

    Νωρίτερα φέτος το Bloomberg είχε αναφέρει πως η Apple θα καθυστερούσε την ανάπτυξη του 27 ιντσών iMac μιας και είχε εστιάσει στην παραγωγή του 24 ιντσών μοντέλου και έτσι το πρώτο θα έκανε την εμφάνιση του κάποια στιγμή μέσα στο 2022. Να θυμίσουμε πως το 24 ιντσών νέο iMac χρησιμοποιεί τον βασικό M1 επεξεργαστή και παρά τα άριστα χαρακτηριστικά του και την αλλαγή σχεδίασης του σίγουρα δεν απευθύνεται σε επαγγελματίες.

    Το 27 ιντσών μοντέλο αναμένεται να είναι αυτό που θα έχει όλα τα Pro χαρακτηριστικά και θα έρθει να συμπληρώσει το κενό που άφησε το iMac Pro.

    Η Apple ανέφερε πως θα ολοκληρώσει την μετάβαση σε δικούς της επεξεργαστές μέσα σε ένα διάστημα 2 χρόνων και πλέον ήδη είμαστε στο τέλος του πρώτου χρόνου με την εταιρεία να πιέζει πολύ να ανταπεξέλθει στον προγραμματισμό της αυτό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.