19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple επιβεβαιώνει έμμεσα πως 3 νέα MacBooks έρχονται

    macbook-pro-concept1

    Γνωρίζουμε ήδη πως τα νέα MacBook θα αποτελέσουν το highlight για το event της Πέμπτης, και trademarks τα οποία κατοχυρώθηκαν στην Ρωσία και εμφανίστηκαν σήμερα επιβεβαιώνουν αυτήν την υπόθεση.

    Τα νέα μηχανήματα έχουν τους αριθμούς μοντέλου A1706, A1707, και A1708 και περιγράφονται ως “portable personal computers.”

    Το παραπάνω μηδενίζει επίσης πρακτικά την ύπαρξη νέων iMacs που όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να τα περιμένουμε το πρώτο μισό του 2017.

    Ο αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo αναφέρει πως η Apple σχεδιάζει να ανανεώσει την γραμμή των MacBook Pro σημαντικά φέτος με ενσωμάτωση Touch ID και μιας OLED οθόνης – μπάρας στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου που μάλλον θα ακούει στο όνομα Magic Toolbar.

    Πρόσφατε φήμες επίσης δείχνουν Skylake επεξεργαστές, μέχρι και 2 TB SSD και USB-C συνδεσμολογία για αυτά τα μηχανήματα ενώ μάλλον παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται οι παραδοσιακές USB θύρες και η MagSafe συνδεσμολογία.

    Ο Kuo επίσης περιμένει την Apple να παρουσιάσει και ένα 13 ιντσών Retina MacBook για πρώτη φορά ενώ δεν πιστεύει πως η Apple είναι έτοιμη να σταματήσει την κυκλοφορία των MacBook Air με το 11 ιντσών όμως Air να μην αναβαθμίζεται καθόλου φέτος και να οδεύει πρώτο προς την κατάργηση.

     Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles