15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η Apple δουλεύει σε μια 8K εξωτερική οθόνη για το τελείως νέο Mac Pro

    Apple-iMac

    H Apple δουλεύει πάνω σε ένα τελείως νέο Mac Pro με νέο σχεδιασμό και με ευκολία στην αναβάθμιση του που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2018 και θα αποτελέσει το απόλυτο επαγγελματικό μηχάνημα. Επίσης οι μηχανικοί της εταιρείας δουλεύουν σε μια εξωτερική οθόνη που και αυτή θα γίνει διαθέσιμη περίπου την ίδια περίοδο.

    Σύμφωνα με το Pike’s Universe blog, η επερχόμενη Apple εξωτερική οθόνη θα έρθει με μια εντυπωσιακή ανάλυση των 8Κ κάτι το οποίο σημαίνει πως θα έχει τα διπλάσια pixels από μια στάνταρ 4K oθόνη και 64% περισσότερα pixels από την 5K Retina οθόνη των 27 ιντσών iMac.

    To blog επικαλείται πηγές κοντά στα πλάνα της Apple για αυτή την πρόβλεψη.

    Αν υποθέσουμε πως υπάρχει μια τέτοια 8K εξωτερική οθόνη στα εργαστήρια της Apple μπορούμε να φανταστούμε πως η τεράστια ανάλυση που θα έχει θα την κάνει ιδανική στην αγορά για τα επόμενης γενιάς Mac Pro.

    Μια τέτοια οθόνη θα μπορεί να έχει μια ορίζονται ανάλυση στα 8,000 pixels στα 7,680 χ 4,320 pixels ή αλλιώς 33 εκατομμύρια pixels!

    Με άλλα λόγια αυτό θα συνεπάγεται πως η εν λόγω εξωτερική οθόνη δεν θα είναι για όλους μας. Η Apple σίγουρα θα της δώσει μια πολύ υψηλή τιμολόγηση και θα απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες με πολύ υψηλές απαιτήσεις.

    Πριν λίγους μήνες η Apple είχε επιβεβαιώσει πως θα αποχωρούσε από την αγορά των εξωτερικών οθονών.

    Τα νέα αυτά απογοητεύσαν αρκετούς καταναλωτές που περίμεναν για πολύ καιρό καρτερικά μια 4K Apple εξωτερική οθόνη.

    Η Apple προσπάθησε να ικανοποιήσει τους καταναλωτές προσφέροντας τις LG UltraFine 4K και UltraFine 5K oθόνες σε μειωμένες τιμές για περιορισμένο διάστημα.

    Το πλάνο αυτό όμως δεν πήγε τόσο καλά μιας και οι πρώτοι αγοραστές ανέφεραν προβλήματα με αυτές τις οθόνες.

    Η LG τις απέσυρε διόρθωσε το πρόβλημα και έκτοτε αποτελούν την καλύτερη και πιο ιδανική λύση για μια εξωτερική οθόνη στην κοινότητα της Apple.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles