19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple δοκιμάζει δυο σχέδια Force Touch τεχνολογίας για το iPhone 6S

    iPhone-6-display-color

    H Apple σύμφωνα με τελευταίο δημοσίευμα δοκιμάσει δύο διαφορετικούς σχεδιασμούς για την ενσωμάτωση της νέας τεχνολογίας Force Touch στο επερχόμενο iPhone σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν και από την παραγωγική της αλυσίδα.

    Σύμφωνα λοιπόν με το Digitimes η Apple σκέφτεται τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε η τεχνολογία που θα κάνει το ντεμπούτο της στο Apple Watch να βρει και τον δρόμο για τα επερχόμενα iPhone 6S και iPhone 6S Plus.

    O νέος αισθητήρας πίεσης μπορεί να τοποθετηθεί είτε κάτω από την touch επιφάνεια της συσκευής είτε μεταξύ του προστατευτικής οθόνης και το πάνελ αφής με την δεύτερη επιλογή σύμφωνα με το δημοσίευμα να κερδίζει μέχρι στιγμής.

    iPhone-6-inside-view-retina-hd-display

    Το Force Touch στο iPhone θα σημαίνει πως η συσκευή θα μπορεί να ξεχωρίζει ένα απλό tap του χρήστη από ένα παρατεταμένο και ανάλογα να δίνει διαφορετικές εντολές στην διεπαφή του χρήστη. Ο  αρκετά αξιόπιστος αναλυτής μάλιστα Ming-Chi Kuo αναφέρει πως ίσως το iPhone από μόνο του θα μπορεί να αναγνωρίζει και να κατηγοριοποιεί την πίεση του δαχτύλου στην επιφάνεια της συσκευής.

    Όπως και να έχει είμαστε ακόμη αρκετά νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα και η Digitimes που δημοσίευσε την παραπάνω είδηση δεν είναι και η πιο αξιόπιστη πηγή.

    Το μόνο σίγουρο είναι πως η Apple θα επενδύσει μακροπρόθεσμα σε αυτή την τεχνολογία και αυτό θα φέρει μεγάλη χρηστικότητα στον χρήστη.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles