20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple δέχεται δωρεές για την βοήθεια και υποστήριξη απέναντι στην καταστροφική μανία των πυρκαγιών στην Αυστραλία

    Η Apple λανσάρει μια καμπάνια υποστήριξης για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες που γίνονται στην Αυστραλία απέναντι στη καταστροφική μανία των πυρκαγιών. Η Apple για αυτό τον σκοπό συνεργάζεται για ακόμη μια φορά με τον ερυθρό σταυρό.

    Οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν δωρεές στον ερυθρό σταυρό για αυτό τον σκοπό πολύ απλά μέσω του iTunes και του App Store χρησιμοποιώντας την μέθοδο πληρωμής που έχουν. Η Apple δεν συλλέγει κάποιο ποσοστό από αυτή την ενέργεια και όλες οι δωρεές πάνε στο σύνολο τους για αυτό τον σκοπό.

    Η in-app αυτή καμπάνια κάνει ευκολότερο για τους Apple χρήστες να κάνουν μια δωρεά που μπορεί να είναι από $5-$200.

    Banners για αυτό τον σκοπό έχουν ήδη τοποθετηθεί στις κεντρικές σελίδες της Apple online.

    To Δεκέμβριο ο Tim Cook είχε ανακοινώσει στο Twitter πως η εταιρεία η ίδια θα έκανε μια δωρεά για αυτό τον σκοπό και για να βοηθήσει και αυτή από πλευράς της όσο περισσότερο μπορούσε. Πλέον η Apple μεγαλώνει το δίχτυ αυτόν των δωρεών κάνοντας ευκολότερη αυτή την ενέργεια για τους χρήστες του 1.4 δις συσκευών της.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles