13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple γιορτάζει την πώληση 1 δις. iPhone

    billionth_iphone-1024x683

    Η Apple την Τετάρτη ανακοίνωσε πως πρόσφατα ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 1 δις iPhone – ένα πραγματικά ιστορικό και εντυπωσιακό ρεκόρ. Στο δελτίο τύπου η εταιρεία ανέφερε πως σε συνάντηση με τους εργαζομένους της Apple o Tim Cook έκανε αυτή την ανακοίνωσε.

    Τα νέα αυτά έρχονται μια μέρα αφότου η Apple ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου όπου και είδαμε την εταιρεία να έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια iPhones μέσα μόλις σε 3 μήνες.

    Το δελτίο τύπου της Apple ακολουθεί:

    “Σε συγκέντρωση στο Cupertino σήμερα το πρωί ο CEO Tim Cook ανακοίνωσε πως η Apple πρόσφατα ξεπέρασε σε πωλήσεις το 1 δις iPhones. To iPhone έχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά, επαναστατικά και επιτυχημένα προϊόντα στην ιστορία. Έχει γίνει κάτι περισσότερο από σύντροφος. Το iPhone είναι ένα κομμάτι της καθημερινής μας ζωής και μας βοηθάει σε μια σειρά από ενέργειες που κάνουμε. Πλέον καταφέραμε ακόμη ένα ρεκόρ έχοντας πουλήσει 1 δις iPhones. Είμαστε εδώ όμως για να δημιουργούμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Σας ευχαριστώ που μας βοηθάτε να αλλάζουμε τον κόσμο καθημερινά”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles