20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple αφαιρεί iPhone 4s και iPhone 5c από την αγορά της Ινδίας ενόψει iPhone 5se;

    iPhone-5c-Blue-summer-wall-splash-593x345

    Στην Ινδία η Apple σταμάτησε την πώληση του iPhone 4S που έκανε το ντεμπούτο του το 2011 καθώς και του iPhone 5C αναφέρει σήμερα η The Economic Times.

    Το γεγονός πως εταιρεία πήρε την απόφαση να αφαιρέσει από την αγορά τις δύο πιο οικονομικές συσκευές της από μια χώρα του 1.25 δις που αποτελεί και την τρίτη παγκόσμια αγορά smartphones παγκοσμίως ίσως είναι ακόμη ένα δείγμα για την επερχόμενη iPhone 5se συσκευή.

    Μέχρι και χθες το iPhone 4S πουλιόνταν στην εν λόγω χώρα στα $175 και το iPhone 5c στα $292. Έτσι αυτή την στιγμή η πιο οικονομική συσκευή της εταιρείας στην χώρα είναι το iPhone 5S με μια τιμολόγηση που ανέρχεται στα $350.

    Αλλαγή πολιτικής ή μια κίνηση που δίνει το έναυσμα για την έλευση του iPhone 5se της φημολογούμενης iPhone συσκευής που αναμένουμε να δούμε να παρουσιάζεται στα μέσα Μαρτίου;

    Να μην ξεχνάμε πως η αγορά της Ινδίας αυτή την στιγμή στον χώρο των smartphones είναι από τις πιο αναπτυσσόμενες και έτσι σίγουρα η Apple έχει στρέψει την προσοχή της εκεί.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles