Monday, May 20, 2024

Η Apple αφαίρεσε εφαρμογή από το App Store που έκανε promoting σε μυστικά πάρτι εν μέσω πανδημίας

Αν και το 2020 είχε να κάνει με την κοινωνική αποστασιοποίηση και την παραμονή όσο το περισσότερο στο σπίτι, υπήρχε μια εφαρμογή που έκανε promoting σε μυστικά ιδιωτικά πάρτι κατά την περίοδο του lockdown. Ευτυχώς αυτή η iOS εφαρμογή έχει αφαιρεθεί πλέον από την Apple.

H ονομασία της εφαρμογής ήταν “Vybe Together” και αποτέλεσε ένα νέο τρόπο ώστε οι άνθρωποι να κάνουν promoting και να κοινοποιούν μυστικά πάρτι που γινόντουσαν εν μέσω της πανδημίας. Μαζί με την εφαρμογή έχει κατέβει και το site των δημιουργών αυτής.

Η ιδέα της εφαρμογής ήταν η προσφορά μιας πλατφόρμας όπου οι χρήστες θα μπορούσαν να διοργανώσουν τέτοια πάρτι και κατόπιν να τα κοινοποιούν σε αυτούς που ήθελαν να συμμετάσχουν. Αυτοί που δεχόντουσαν την συμμετοχή τους σε ένα πάρτι λάμβαναν εν συνεχεία την ακριβή διεύθυνση 2 ώρες πριν ξεκινήσει αυτό.

Όπως αναφέρει το The Verge, η εφαρμογή κατέβηκε απότομο από το App Store ενώ και ο αντίστοιχος TikTok λογαριασμός καταργήθηκε.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.