16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple αποσύρει προς το παρών από την αγορά την νέα LG 5K οθόνη

    5k

    Ακόμη μια απόδειξη πως η Apple θα έπρεπε να είχε σκεφτεί πολύ καλά την απόφαση της να αποχωρήσει από την αγορά των οθονών και να δώσει τις ευλογίες της στην LG.

    H εταιρεία φέρετε να έχει αποσύρει από την αγορά την νέα LG 5K oθόνη που παρουσίασε μαζί με τα νέα MacBook Pro μετά από μια πλειάδα παραπόνων που κάναν λόγο για τρεμάμενες εικόνες το λεγόμενο flickering μιας και αυτή επηρεαζόταν από κοντινά routers που μπορεί να είχε ο χρήστης. Σαν να μην έφτανε αυτό πολλοί ανέφεραν και προβλήματα με το Thunderbolt.

    Τα Apple Stores λοιπόν σταμάτησαν την πώληση της εν λόγω οθόνης για αυτό το χρονικό διάστημα τουλάχιστον. Το μοντέλο συνεχίζει να είναι διαθέσιμο στο Apple.com με μια αναμονή παράδοσης της 5-6 εβδομάδες.

    Η οδηγία που έδωσε η Apple στα καταστήματα της είναι να συνεχίσουν να την παρουσιάζουν στους καταναλωτές αλλά να μην δέχονται αγορές λιανικής για αυτή.

    Το στοκ που υπήρχε με αίτηση της LG επέστρεψε πίσω σε αυτή.πο

    Η επίσημη δήλωση απόσυρσης ακολουθεί:

    We have been made aware that the LG UltraFine 27-inch 5K display (model 27MD5K) may experience performance issues caused by signal interference when a Wi-Fi access point is positioned behind the display within a distance 2 feet (0.6 meter). Changing the location or positioning of either the router or the display should resolve the issue.

    Customers continuing to experience issues with their UltraFine displays are advised to contact their nearest LG customer center for prompt service. LG apologizes for this inconvenience and is committed to delivering the best quality products possible so all LG UltraFine 27-inch 5K displays manufactured after February 2017 will be fitted with enhanced shielding.

    H LG αυτή την στιγμή κατασκευάζει μια αναβαθμισμένη έκδοση της εν λόγω οθόνης που θα διορθώνει αυτά τα hardware προβλήματα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles