23.2 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Η Apple αναφέρει ότι οι βελτιώσεις στην κάμερα web της Studio Display έρχονται με ενημέρωση λογισμικού μετά από αρκετές κακές κριτικές που έλαβε

    Οι πρώτες κριτικές έχουν εμφανιστεί για το νέο Studio Display της Apple και ένα κοινό σημείο μεταξύ των reviewers ήταν ότι η ποιότητα εικόνας της ενσωματωμένης κάμερας web κυμαίνεται οπουδήποτε, από ένα “παλιό BlackBerry” έως κάτι εντελώς “απαίσιο” στις δοκιμές τους.

    Η Studio Display διαθέτει μια εξαιρετικά ευρεία μπροστινή κάμερα 12 megapixel που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κλήσεις FaceTime και Zoom. Ενώ η κάμερα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη σε σύγκριση με την οθόνη Pro Display XDR χωρίς κάμερα, οι reviewers έχουν επικρίνει την ποιότητα της εικόνας.

    Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την ποιότητα της κάμερας web, ένας εκπρόσωπος της Apple είπε ότι η εταιρεία «ανακάλυψε ένα πρόβλημα όπου το σύστημα δεν συμπεριφέρεται όπως αναμενόταν» και θα «κάνει βελτιώσεις σε μια ενημέρωση λογισμικού». Η Apple δεν διευκρίνισε ποιες θα είναι οι “βελτιώσεις” και δεν δόθηκε χρονικό πλαίσιο για την ενημέρωση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.