19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple αναφέρει ότι διόρθωση για το Group FaceTime bug έρχεται την επόμενη εβδομάδα

    Η Apple σήμερα και επίσημα ζήτησε συγνώμη για το FaceTime bug που όπως σας είπαμε έγινε viral και εξέθεσε την εταιρεία σε ένα από τα θέματα που για χρόνια υποστηρίζει και προασπίζεται και που δεν είναι άλλο από την ιδιωτικότητα των χρηστών της.

    Η εταιρεία αναφέρει λοιπόν σήμερα πως έχει κάνει patch της ευπάθειας αυτής στους servers της και θα δώσει μια αναβάθμιση στο iOS λογισμικό κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα διορθώνοντας την κατάσταση. Επίσης η Apple δίνει την υπόσχεση πως θα βελτιώσει το πως διαχειρίζεται τις αναφορές bugs που λαμβάνει καθώς και το πως αυτά εξαπλώνονται.

    Αναλυτικά η δήλωση της Apple:

    “Έχουμε διορθώσει το Group FaceTime bug ασφαλείας στους servers μας και θα δώσουμε και μια αναβάθμιση λογισμικού έτσι ώστε το χαρακτηριστικό αυτό να ενεργοποιηθεί εκ νέου στους χρήστες μας την επόμενη εβδομάδα. Ευχαριστούμε την οικογένεια Thomson για την αναφορά αυτού του bug σε εμάς. Ζητάμε συγνώμη από τους καταναλωτές μας που επηρεάστηκαν από αυτό το bug αλλά και από όσους ανησύχησαν με αυτή την ευπάθεια ασφαλείας. Είμαστε ευγνώμονες για την υπομονή σας μέχρι να ολοκληρώσουμε την διαδικασία αυτή.

    Θέλουμε να τονίσουμε στους καταναλωτές μας πως μόλις η ομάδα μηχανικών μας αντιλήφθηκε αυτό το bug άμεσα απενεργοποίησαν την λειτουργία του Group FaceTime και ξεκίνησαν να δουλεύουν για την διόρθωση του προβλήματος αυτού. Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε ώστε να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τις αναφορές για διάφορα bug στο λογισμικό έτσι ώστε άμεσα ο σωστός άνθρωπος να αναλαμβάνει την σωστή στιγμή την διόρθωση τους πριν αυτά αποκτήσουν μεγάλες διαστάσεις. Η ασφάλεια των προϊόντων μας είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς και θα συνεχίζουμε το κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μας.”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles