20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple αναφέρει πως τα 16 GB όριο RAM των νέων MacBook Pro είναι θέμα αυτονομίας

    macbook-pro

    Η Apple σχολίασε την απόφαση της να περιορίσει τα νέα MacBook Pro σε μια RAM που φτάνει μέχρι τα 16 GB μιας και οτιδήποτε περισσότερο θα είχε επιπτώσεις στις αποδόσεις των μηχανημάτων σε θέματα αυτονομίας. Πιο συγκεκριμένα η Apple σε γράμμα που απέστειλε σε καταναλωτή αναφέρει πως “σε αντίθετη περίπτωση θα χρειαζόμασταν ένα σύστημα μνήμης που καταναλώνει περισσότερη ενέργεια και θα επηρέαζε τις αποδόσεις του notebook”.

     Αναλυτικά η απάντηση της Apple:

    “Το να βάλουμε περισσότερα από 16 GB RAM στον σχεδιασμό του notebook αυτή την φορά θα χρειαζόταν ένα σύστημα μνήμης το οποίο θα κατανάλωνε περισσότερη ενέργεια και έτσι αυτό θα είχε άμεση επίπτωση στην αυτονομία. Ελπίζουμε να κοιτάξεις από κοντά της επόμενης γενιάς MacBook Pro μας μιας και πρόκειται για ένα καταπληκτικό σύστημα”

    Το 9to5Mac επιβεβαίωσε αυτή την απάντηση από την Apple προς τον καταναλωτή – μια απάντηση που την υπογράφει ο Phil Schiller.

    Τα νέα MacBook Pro μοντέλα έχουν μια αυτονομία περί τις 10 ώρες και όπως όλα δείχνουν η Apple δεν ήθελε να θυσιάσει αυτό το νούμερο για ένα μηχάνημα με RAM στα 32 GB.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles