14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple ανακοινώνει το iPad 10ης γενιάς με πλήρη επανασχεδιασμό, οθόνη 10,9 ιντσών, USB-C και άλλα #TakeNote

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα το iPad 10ης γενιάς, με το τσιπ A14 Bionic και έναν πλήρη επανασχεδιασμό με μια σειρά από χρωματικές επιλογές.

    Το iPad 10ης γενιάς διαθέτει ολοκαίνουργιο σχεδιασμό με επίπεδες πλευρές και μεγαλύτερη οθόνη Liquid Retina 10,9 ιντσών όπως το iPad Air. Η συσκευή διαθέτει τώρα ένα πλευρικό κουμπί Touch ID και διατίθεται σε Μπλε, Ροζ, Ασημί και Κίτρινο.

    Το iPad αποκτά το τσιπ A14 Bionic, μια Ultra Wide μπροστινή κάμερα 12MP που βρίσκεται κατά μήκος του οριζόντιου άκρου του iPad για καλύτερη εμπειρία βιντεοκλήσεων, μια ενημερωμένη κάμερα 12MP στο πίσω μέρος, μια θύρα USB-C, συνδεσιμότητα Wi-Fi 6 και 5G σε μοντέλα cellular.

    Το νέο iPad έρχεται μαζί με το ολοκαίνουργιο Magic Keyboard Folio και υποστηρίζει το Apple Pencil πρώτης γενιάς. Το νέο iPad είναι διαθέσιμο για παραγγελία από σήμερα, με διαθεσιμότητα στα καταστήματα από την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.