22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple ανακοινώνει τους νικητές των βραβείων App Store 2022, επισημαίνοντας τις καλύτερες εφαρμογές της χρονιάς

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα τους νικητές του βραβείου App Store 2022, επισημαίνοντας τις 16 καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια που επιλέχθηκαν από την παγκόσμια συντακτική ομάδα της Apple στο App Store‌.

    Οι κορυφαίες εφαρμογές επιλέχθηκαν από την Apple για την ποιότητά τους, την καινοτόμο τεχνολογία, τον δημιουργικό σχεδιασμό, τον θετικό πολιτισμικό αντίκτυπο και την ικανότητά τους να προσφέρουν «εξαιρετικές εμπειρίες». Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Tim Cook δήλωσε:

    Οι νικητές των φετινών App Store Award αναθεώρησαν τις εμπειρίες μας με εφαρμογές που παρείχαν φρέσκες, στοχαστικές και γνήσιες προοπτικές. Από αυτοδίδακτους σόλο δημιουργούς μέχρι διεθνείς ομάδες σε όλο τον κόσμο, αυτοί οι επιχειρηματίες έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο και αντιπροσωπεύουν τους τρόπους με τους οποίους οι εφαρμογές και τα παιχνίδια επηρεάζουν τις κοινότητές μας και τις ζωές μας.

    Apps

    • iPhone App of the Year: BeReal, from BeReal.
    • iPad App of the Year: GoodNotes 5, from Time Base Technology Limited.
    • Mac App of the Year: MacFamilyTree 10, from Synium Software GmbH.
    • Apple TV App of the Year: ViX, from TelevisaUnivision Interactive, Inc.
    • Apple Watch App of the Year: Gentler Streak, from Gentler Stories LLC.

    Games

    Η Apple ξεχώρισε επίσης πέντε «Νικητές πολιτιστικών επιπτώσεων», οι οποίοι, όπως λέει, «έχουν διαρκή αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων και έχουν επηρεάσει τον πολιτισμό». Οι εφαρμογές που κέρδισαν σε αυτήν την κατηγορία είναι οι εξής:

    Κάθε νικητής της Εφαρμογής ή του Παιχνιδιού της Χρονιάς θα λάβει ένα φυσικό βραβείο App Store που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το σχέδιο του λογότυπου του ‌App Store‌. Κάθε βραβείο δημιουργείται από 100 τοις εκατό ανακυκλωμένο αλουμίνιο και έχει το όνομα του νικητή χαραγμένο στο πλάι.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.