Friday, May 17, 2024

Η Apple ανακοινώνει τα νέα AirPods Pro με τσιπ H2 για έως και 2 φορές καλύτερη ακύρωση θορύβου και πολλά άλλα

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς με αναβαθμισμένο τσιπ H2 που παρέχει έως και διπλάσια ενεργή ακύρωση θορύβου και πολλά άλλα.

Τα νέα AirPods Pro μοιάζουν με το πρωτότυπο μοντέλο. Μια νέα λειτουργία Touch Control στο στέλεχος επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την ένταση με μια σάρωση προς τα πάνω ή προς τα κάτω, ενώ τα άκρα αυτιών σιλικόνης είναι πλέον διαθέσιμα σε νέο μέγεθος XS μαζί με το small, medium και το large.

Με έναν συνδυασμό του τσιπ H2 και ενός νέου προγράμματος οδήγησης ήχου χαμηλής παραμόρφωσης και προσαρμοσμένου ενισχυτή, η Apple λέει ότι τα νέα AirPods Pro προσφέρουν «πλουσιότερα μπάσα και κρυστάλλινο ήχο σε ένα ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων». Η ενεργή ακύρωση θορύβου έχει βελτιωθεί έως και 2 φορές, ενώ η λειτουργία διαφάνειας έχει επίσης βελτιωθεί για να μειώνει καλύτερα τους δυνατούς περιβαλλοντικούς θορύβους, όπως μια σειρήνα οχήματος που περνάει ή τα δυνατά ηχεία σε μια συναυλία.

Υπάρχει μια νέα δυνατότητα Personalized Spatial Audio που είναι μοναδικά προσαρμοσμένη στο μέγεθος και το σχήμα του κεφαλιού και των αυτιών ενός ατόμου:

Χρησιμοποιώντας την κάμερα TrueDepth στο iPhone, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα προσωπικό προφίλ για το Spatial Audio που προσφέρει μια εμπειρία ακρόασης ρυθμισμένη ακριβώς για αυτούς. Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν εξατομικευμένο χωρικό ήχο με μουσική, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές — με δυναμική παρακολούθηση κεφαλιού — σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV.

Η Apple λέει ότι τα νέα AirPods Pro παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με χρόνο ακρόασης έως και έξι ώρες ανά φόρτιση, που ταιριάζει με τα τυπικά AirPods τρίτης γενιάς που κυκλοφόρησαν πέρυσι. Η θήκη φόρτισης παρέχει τώρα έως και 30 ώρες συνολικού χρόνου ακρόασης, σε σύγκριση με έως και 24 ώρες συνολικού χρόνου ακρόασης για το αρχικό AirPods Pro.

Η νέα θήκη φόρτισης διαθέτει Find My Support με ενσωματωμένο ηχείο, αντοχή στο νερό και τον ιδρώτα με βαθμολογία IPX4 και ενσωματωμένο βρόχο για κορδόνι. Η νέα θήκη εξακολουθεί να διαθέτει υποδοχή Lightning για ενσύρματη φόρτιση και τώρα μπορεί να φορτιστεί ασύρματα με το μαγνητικό φορτιστή ενός Apple Watch καθώς και με φόρτιση MagSafe.

Θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία αυτήν την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, με τιμή $249 στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία είναι η ίδια τιμή με το αρχικό μοντέλο των AirPods Pro. Τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς θα είναι διαθέσιμα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.