20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple αγόρασε ένα δάσος 2.5 φορές το μέγεθος του Manhattan

    enhanced-25531-1429144303-8

    Όταν είσαι η πλουσιότερη εταιρεία στον πλανήτη μπορείς να κάνεις πολλά τρελά πράγματα – να χτίσεις ένα διαστημικό σε εμφάνιση campus, να δοκιμάσεις την τύχη σου σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή ακόμη και να αγοράσεις ένα ολόκληρο δάσος.

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα πως αγοράζει 36.000 εκτάρια ενός ιδιωτικού δάσους το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τα πακέτα των συσκευών της. Συγκριτικά η έκταση αυτή ούτε λίγο ούτε πολύ είναι 2.5 φορές το μέγεθος του Manhattan.

    Η αντιπρόεδρος της Apple για δραστηριότητες για το περιβάλλον, Lisa Jackson, ανέφερε πως η εταιρεία πλέον θα έχει την δική της παροχή ξυλιάς που χρειάζεται αντί να βασίζεται σε τρίτους προμηθευτές.

    Πριν κάποιος σκεφτεί πως η Αpple απλά θα αποδεκατίσει σε βάθος χρόνου αυτό το δάσος να αναφέρουμε πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο μοντέλο ανάπλασης του σε μόνιμη βάση και έτσι η εταιρεία προστατεύει ουσιαστικά πάνω από όλα το περιβάλλον.

    Αρκεί να αναλογιστεί κανείς την ξυλεία που χρειάζεται για τα πακέτα τον iOS συσκευών κάθε χρόνο η εταιρεία και εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος πως χρησιμοποιώντας παρόχους τρίτων για αυτό το υλικό επιβάρυνε το περιβάλλον – όπως γίνετε και με άλλες εταιρείες.

    Η Jackson ανέφερε πως το δάσος αυτό θα εξασφαλίσει τις μισές ανάγκες της Apple αυτή την στιγμή και πως ο στόχος της εταιρείας είναι στο πολύ άμεσο μέλλον να καλυφτούν όλες με ένα αντίστοιχο μοντέλο αγοράς που θα προστατεύει τα δάση και το περιβάλλον.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles