24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple έφερε νέα Find My χαρακτηριστικά στα AirPods Pro και AirPods Max

    Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο έγινε διαθέσιμη μια νέα έκδοση για τα headphones ακουστικά της Apple. Αυτή η νέα αναβάθμιση λοιπόν ενεργοποιεί την Find My υποστήριξη για τα AirPods Pro και AirPods Max που την είδαμε για πρώτη φορά πίσω τον Ιούνιο στο WWDC.

    Αυτό σημαίνει πως πλέον τα AirPods Pro και AirPods Max εντάσσονται στην Find My εφαρμογή με χαρακτηριστικά όπως αυτά του εντοπισμού θέσης, Lost Mode και την δυνατότητα αποστολής ειδοποίησης όταν ο χρήστης τα αφήσει κάπου πίσω.

    Για να μπορέσετε να κάνετε χρήση αυτών των νέων χαρακτηριστικών αρχικά πρέπει να αναβαθμίσετε τα AirPods σας στην τελευταία έκδοση firmware.

    Με την νέα ενσωμάτωση στην Find My εφαρμογή αυτό επίσης σημαίνει πως τα AirPods Pro και AirPods Max θα στέλνουν συνεχώς ένα Bluetooth σήμα. Όταν άλλες συσκευές είναι στην περιοχή θα μπορούν να εντοπίζουν αυτό το σήμα και να κάνουν αναφορά στο Find My δίκτυο. Ακριβώς δηλαδή όπως συμβαίνει και με τα AirTags.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.