14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple έστειλε ομάδα εργαζομένων της στην Νότια Κορέα για συζητήσεις για το Apple Car

    Μια ομάδα Apple εργαζόμενων που δουλεύουν πάνω στο Apple Car εικάζεται πως επισκέφτηκαν την Νότια Κορέα σε ένα μυστικό επαγγελματικό ταξίδι για να συναντήσουν τοπικές εταιρείες όπως η LG, SK Group και άλλες για συζητήσεις γύρω από την αυτοκινητοβιομηχανία και πιθανές συνεργασίες στον χώρο αυτό.

    Την είδηση αυτή αναφέρει το DigiTimes τονίζοντας πως αυτή η ενέργεια ήταν ακόμη μια ένδειξη πως η Apple συνεχίζει με αυτό το project ψάχνοντας συνεργάτες και προμηθευτές που θα την βοηθήσουν στο λανσάρισμα του πρώτου δικού της αυτόνομου οχήματος.

    Μια ξεχωριστή αναφορά από το The Korea Times και με πηγή υψηλόβαθμο στέλεχος αναφέρει πως Apple εκπρόσωποι ήταν όντως στην Νότια Κορέα για τέτοιες συζητήσεις και πως χωρίς την συνεργασία εταιρειών από την χωρά η Apple δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει το project της αυτό. Τόνισε επίσης πως όλες οι συζητήσεις ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο.

    Η Apple εικάζεται πως στόχο είχε της μπαταρίες φωσφορικού λιθίου σιδήρου που κατασκευάζονται μαζικά εκεί και που θέλει να κάνει χρήση στο Apple Car.

    Η Apple εικάζεται πως δουλεύει πάνω σε ένα αυτόνομο όχημα τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με τον πάντα αξιόπιστο αναλυτή Ming-Chi Kuo μια επίσημη ανακοίνωση για αυτό θα έρθει το νωρίτερο το 2025.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.