16.1 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Η Apple έλαβε πρόστιμο για ένατη φορά καθώς υποβάλλει νέες προτάσεις σε ολλανδική υπόθεση αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας

    Η Apple έχει πληγεί με το ένατο πρόστιμο ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ (5,5 εκατομμύρια δολάρια) στην Ολλανδία, επειδή εξακολουθεί να πληροί ανεπαρκώς τις νέες απαιτήσεις της χώρας σχετικά με εναλλακτικά συστήματα πληρωμών για εφαρμογές γνωριμιών, αναφέρει το Reuters.

    Η Ολλανδική Αρχή Καταναλωτών και Αγορών (ACM) δήλωσε ότι η Apple της έστειλε “νέες προτάσεις” τη Δευτέρα σε μια προσπάθεια να επιλύσει τη διαφωνία της εταιρείας σχετικά με το να επιτρέψει στους προγραμματιστές εφαρμογών γνωριμιών να χρησιμοποιούν μεθόδους πληρωμής τρίτων. Η ACM δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόσφατα προτεινόμενο διορθωτικό μέτρο της Apple, το οποίο ανέφερε ότι θα αξιολογήσει τώρα.

    Η Apple έχει πλέον λάβει πρόστιμο συνολικού ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ (49,5 εκατομμύρια δολάρια). Η ρυθμιστική αρχή θα είναι σε θέση να επιβάλει πρόστιμο στην Apple μόνο για μία ακόμη φορά, καθώς στη συνέχεια θα επιτύχει τη μέγιστη συνολική ποινή των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.